+31 (0)6 21455745 info@mariobrehm.nl

Luchtkanalen reinigen van afzuigsysteem horeca bedrijven

Een groot probleem voor horecabedrijven is geurhinder en stankoverlast. Gasten moeten in een prettige omgeving kunnen verblijven, maar ook de directe omgeving, zoals buren en voorbijgangers zouden geen last mogen ondervinden van vieze afzuiglucht afkomstig uit de keuken van een horeca-onderneming. 

Borstel machines

Automatische borstel reinigingsmachines 

Reinigingsrobots

Video inspectie- en reinigingsrobots

Negatieve luchtdruk units

Negatieve luchtdruk units – hepa-filter

Voorkom schimmels en schadelijke bacteriën

De ‘vette’ luchtkanalen laten reinigen is dan ook zeer belangrijk en essentieel voor een veilig en gezond binnenklimaat. De afzuigkanalen raken namelijk na enige tijd enorm vet en verontreinigd door alle kook-, bak en/of grill lucht uit de keuken. Vette afzetting in uw ventilatiekanalen zijn niet direct zichtbaar voor u en uw klanten, maar het een noodzaak om deze met regelmaat te reinigen.

Vet is tevens snel ontvlambaar en als vet eenmaal vlam vat is er een grote kans dat er brand ontstaat.  Deze interne branden zijn moeilijk te blussen en de kans dat het vuur zich in een rap tempo uitbreid is dan ook veelal de oorzaak van vele keuken branden.

N

Professionele luchtkanaal reinigingsapparatuur

N

Hoge kwaliteit & garantie

N

Horeca vetkanaal reiniging

N

HVAC systemen reinigen

N

Ventilatiekanalen reinigen

N

Training & support

N

Alle benodigde accessoires

Wij leveren professionele luchtkanaal reiniging apparatuur

Automatische borstelapparatuur, negatieve luchtdruk units, hepa-filters, flexibele assen en alle benodigde accessoires voor de reiniging van luchtkanalen, ventilatiekanalen, industriële kanaalreiniging, ook voor horeca vetkanaal reinigen.

Wilt u professioneel advies? Of graag onze apparatuur uitproberen?